Aymet Yazılım Sektörel Çözümler – Basım ve Yayıncılık Cari Bazında Anlaşma Sözleşme Teklif Dökümanları Hazırlama ve Saklama İmkanı

Ülkemizde bazi ticari işletmeler müşterilerine satış aşamasından önce teklif ve devamında sözleşme düzenlemektedir. Sözleşme, şartları gereği satış yapacak olan firmayı satış hususunda, alım yapacak firmayı alım konuları hususunda koruyacak yükümlülüklerin bütünü olmakla beraber işin daha ciddiyetli ve düzgün yapılmasını sağlamaktadır. Kademeli ve üretimi detaylı işlemler içeren satış durumlarında işletmelerin sözleşme düzenlemesi sonraki aşamalarda çıkabilecek olumsuzlukların önüne geçmektedir. Ticari işletmeler sözleşme ve teklif dökümanlarını günümüzde genel olarak bilgisayar ortamında Microsoft Office programlarında düzenlemektedirler. Bunun haricinde bazı işletmeler ön muhasebe veya muhasebe programlarının ek modül hizmetleri ile de teklif ve sözleşme çalışmalarını düzenleyip arşivleyebilmektedir.

Aymet Yazılım Çözümleri satışını yapmakta olduğu birçok ön muhasebe ve muhasebe yazılımında teklif ve sözleşme konusunda müşterilerine uygun çözümler sunmaktadır. Aymet yazılım kullanıcıları, Aymet Ticari Muhasebe, Aymet Genel Muhasebe ve Aymet .NET ön muhasebe ve muhasebe programlarında müşterilerine teklif verebilmekte düzenlemiş olduğu teklifleri sözleşme yazısına dönüştürebilmektedir. Aymet Yazılım teknik ekiplerince ayrıca müşterilerine özel teklif şablonu tasarımı da ücretsiz olarak ayarlanmakta ve kullanıma sunulmaktadır. Bahsetmiş olduğumuz tasarımın yapılmasıyla firmanın ön muhasebe veya muhasebe yetkilisi firmaya ait antetli kağıda kullanmış olduğu Aymet ön muhasebe ve muhasebe programında teklif düzenleyebilmekte ve yazdırabilmekte aynı zamanda düzenlenen teklifi pdf dökümanı olarak kaydedip e-posta gönderebilmektedir. Genel olarak teklif düzenlemelerinde verilen teklife ait şartların ve çalışma prensiplerinin yer alması daha doğru bir çalışma yöntemi olacağından tasarlanacak teklif dökümanında değişiklikler ön muhasebe veya muhasebe yetkilisi tarafından ayrıca yapılıp kaydedilebilmektedir.

Ön muhasebe veya muhasebe yetkilisinin düzenleyip kaydetmiş olduğu teklif müşteri tarafından kabul gördüğünde ve onaylandığında Aymet Yazılım Çözümleri ön muhasebe ve muhasebe programında işlem hareketi yetkili tarafından sorunsuzca başlatılabilir. Araçlar menüsünden Teklifler penceresinin açılımı ile satışa çıkarılacak teklifin tespit edilmesi ve formun açılması gerekmektedir. Açılan teklif formunda yer almakta olan Teklif İşlemleri butonunun seçilmesi ile ekrana gelen penceredeki Sözleşme Oluştur seçeneği ile entegrasyon işlemleri başlar. Ön muhasebe veya muhasebe yetkilisinin Sözleşme Oluştur seçeneğini seçerek onay vermesi ile verilen teklife ait ürünler için Sipariş modülünde müşteriye ait sipariş otomatik olarak oluşturulacaktır.

https://www.aymet.com.tr/haberigoster.aspx?p=134

 

 

Bir önceki yazımız olan Aymet Yazılım Sektörel Çözümler - Basım ve Yayıncılık Cari ve Stok Kartlarına Sınırsız Bilgi Girebilme İmkanı başlıklı makalemizde basım, genel muhasebe ve muhasebe hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir cevap yazın