Genel Muhasebe Programlarında Sipariş Takibi

Genel muhasebe programlarıyla birçok işlem yapılabilir. Stok, Cari, Fatura, İrsaliye, Sipariş, Kasa, Banka, Çek/Senet, Taksit, Barkod, Resmi Muhasebe işlemleri v.s. Tüm bunları yapabilen çok sayıda genel muhasebe programı olsa da istenilen hızda, kolaylıkta ve güvenilirlikte program bulmak oldukça zordur. Her programda beğendiğiniz ve beğenmediğiniz şeyler olabilir.

Genel muhasebe programlarında birçok şirket için önem arz eden bir modül de şüphesiz Sipariş modülüdür. Özellikle toptancılar, üreticiler ve tedarikçiler için sipariş modülü mümkün olduğunca detaylı ve kolay kullanılabilir olmalı, satın maliyetleri çok yüksek olmamalıdır. Tüm bu özellikler göz önüne alındığında en uygun, kaliteli, kolay kullanışlı ve hesaplı program Aymet Genel Muhasebe programıdır.

Aymet Genel Muhasebe programında sipariş modülü çok detaylı özellikler sunmakla birlikte tüm bunları çok kolay bir şekilde uygulamanıza olanak sağlar. Böylece işinizi rahatlıkla takip edebilirsiniz. Aymet Genel Muhasebe programı ile siparişlerinizi topluca veya parça parça alabilir, istediğiniz zaman bunları birlikte görebilir, teslimata hazır olan ürünleri tamamen veya kısmen teslim edebilir ve istediğiniz siparişleri parça parça veya tamamen irsaliye veya faturaya toplu halde dönüştürebilirsiniz. Siparişler üzerinde birçok arama kriterine göre arama yapabilir, istediğiniz raporları birkaç saniye içerisinde hızlıca alabilirsiniz. Çok gelişmiş ve kolay kullanışlı bir sipariş modülüne sahip olan Aymet Genel Muhasebe programı müşterilerimizin istekleri doğrultusunda geliştirilmiş ve olgunlaşmıştır.

Eğer kolayca, güvenilir ve hızlı hem de hesaplı sipariş takibi yapmak istiyorsanız doğru adres Aymet Yazılım Çözümlerinin geliştirmiş olduğu genel muhasebe ve ön muhasebe programlarıdır.

Bir önceki yazımız olan Genel Muhasebe ve Muhasebe Entegrasyonu başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Bir cevap yazın